Γνωρίστε μας

Image

Γνωρίστε μας

Εμπνευσμένοι από την φύση, έχουμε το ίδιο πάθος για τις ανάγκες των πελατών μας, όσο και για το πολύτιμο περιβάλλον μας. Σχεδιάζοντας έναν κήπο με βάση τις επιθυμίες και ανάγκες του καθένα ξεχωριστά ενθαρρύνουμε και την δημιουργία οικοτόπων για τα πουλιά, την χλωρίδα αλλά και την πανίδα της περιοχής με τη χρήση του υγρού στοιχείου και ενδημικών φυτών, όπου είναι επιθυμητό και εφικτό.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη δουλειά μας μοναδική και έξυπνη αφήνοντας πάντα χώρο για λίγη υδάτινη μαγεία. Συνεργαζόμαστε για να σχεδιάσουμε, να δημιουργήσουμε και να παράγουμε έργα για τα οποία είμαστε περήφανοι και συνάδουν με τις αξίες μας και την έμπνευση μας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και εάν το έργο είναι κατάλληλο, θα θέλαμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Η οικογένεια Pegoraro ασχολείται με τα ενυδρεία, τις λίμνες και τους καταρράκτες από το 1978 όταν ο Francesco Pegoraro ξεκίνησε να ασχολείται με τα ενυδρεία ενώ η οικογένεια Συνιολάκη με τα φυτά και τον κήπο από το 1983 όταν ο Ιωάννης Συνιολάκης αντιλήφθηκε την ανάγκη για επαγγελματική και επιστημονική αντιμετώπιση του κομματιού του αστικού κήπου.

Και οι δύο ιδρυτές ξεκίνησαν απ' το μηδέν και με τα χρόνια κατάφεραν μέσα από το αμέριστο ενδιαφέρον τους για ανάπτυξη και γνώση αλλά κυρίως από το ενδιαφέρον τους να φύγουν από τις απλές πωλήσεις και να περάσουν στο επίπεδο που να υποστηρίζουν τους πελάτες τους στην επιλογή των προϊόντων που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Από το 2007 η εμπειρία τους ενωμένη προσφέρει και στην ελληνική αγορά μια μεγάλη ποικιλία που ανανεώνεται κάθε χρόνο, από καινοτομικά σχεδιασμένα προϊόντα που κάνουν εύκολη την κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου σας.Copyright by Συνιολάκης 2024. Κατασκευή & Φιλοξενία Web Ideas